Lijkt het je leuk om ook te komen werken of onze boerderij of ken je misschien wel iemand die dat leuk zou lijken? Neem gerust contact met ons op. Wij laten direct weten of en op welke dagen wij nog plek hebben voor nieuwe hulpboeren.


Om bij ons op de zorgboerderij te komen werken is financiering nodig. Dit kan een Persoons Gebonden Budget (PGB) of een ZIN-indicatie zijn.

Zorgboerderij Egmondermeer is aangesloten bij Stichting Landzijde, zij kunnen helpen bij de aanvraag en het regelen van een zorgindicatie. U kunt ook rechtstreeks bij ons terecht met een PGB. De dagbesteding kan ook uit privégelden worden betaald. Tevens hebben we een onderaannemingsovereenkomst met Esdégé Reigersdaal.De zorgboerderij is in het bezit van het keurmerk “Kwaliteit laat je zien!” van de Federatie Landbouw en Zorg. Dit betekent dat de zorgboerderij voldoet aan de wettelijke eisen en voldoet aan de eisen van het keurmerk van kwaliteit. Dit keurmerk wordt jaarlijks getoetst.


Wij hebben een 5-persoons busje waarmee hulpboeren kunnen worden opgehaald en weer worden thuisgebracht. Het vervoer is in overleg. Een deel van de hulpboeren komt op eigen gelegenheid.